Stage & afstuderen

Marel streeft er naar om op elke 10 medewerkers 1 stagiair of afstudeerder te plaatsen binnen onze organisatie.

Wij hebben gecombineerde werk/leerprogramma’s en stage- en afstudeeropdrachten voor verschillende richtingen in ons bedrijf. Vanaf de dag dat je bij ons start krijg je uitdagende opdrachten en persoonlijke verantwoordelijkheid. We zijn op zoek naar zeer gemotiveerde, onbevangen medewerkers die de huidige oplossingen niet zomaar voor lief nemen. Als je deel wilt uitmaken van een organisatie van wereldniveau en de gelegenheid wilt krijgen om een verschil te maken dan kunnen wij je die gelegenheid bieden.
 

De opleidingsrichtingen

We hebben volop mogelijkheden voor studenten Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Levensmiddelentechnologie of Technische Bedrijfskunde. Maar ook met de opleidingen administratief medewerker, informatica, personeel & arbeid of bedrijfseconomie kun je goed bij ons terecht. Na je afstudeerproject de mogelijkheid is om bij ons te komen werken.

Staat jouw ideale opdracht er niet bij? Geen probleem, we bieden alle ruimte om zelf mee te denken over de invulling van je stage of afstudeeropdracht. Stuur een bericht met je motivatie naar internship@marel.com en we informeren je snel over de mogelijkheden!

You can press the headings to reorder the content.

Job Title
Afstudeeropdracht Security InternMarel Poultry
Boxmeer
Stage SalesMarel Poultry
Boxmeer
Stage Software EngineerMarel Poultry
Boxmeer
Stageplekken LichtenvoordeMarel Meat
Lichtenvoorde
Stage Interne CommunicatieMarel Poultry
Boxmeer