Ons bedrijf

Marel is wereldmarktleider in geavanceerde apparatuur en systemen voor de voedselverwerkende industrie. We voorzien in de constante groei van de vraag naar vlees- en visproducten wereldwijd. Marel is een multinational met kantoren en dochtermaatschappijen in meer dan dertig landen en een wereldwijd netwerk van zo’n honderd vertegenwoordigers en distributeurs. Onze visie is verweven in ons bedrijfsmodel. Kennis is de basis, en innovatie, marktpenetratie en operationele perfectie zijn de drijvende krachten van ons succes.

Door onze constante focus op innovatie zijn we in staat om te vernieuwen en grenzen te verleggen. Het zit in het DNA van ons bedrijf om voor en met onze klanten te werken aan de machines van de toekomst. Marel is een end-to-end bedrijf, waarbij Sales, R&D, Productie en Service nauw met elkaar verbonden zijn.

Marel kent vier industriecentra:

De industrie- en productcentra van Marel werken samen en verenigen op deze wijze industriespecifieke kennis en technologische capaciteiten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoefte van de klant in elk marktsegment. Het resultaat is dat onze verkoop- en serviceafdelingen producten in de markt zetten vanuit één enkel aanspreekpunt waarin kennis, technologie en verkoop- en serviceondersteuning zijn gecombineerd.
 

 

Onze waarden:

De waarden van Marel zijn onze idealen en morele normen waar we gezamenlijk naar streven en die ons motiveren:

UNITY

We are united
in our success

Innovation

Innovation drives
the value we create

Excellence

Excellence is what differentiates us